Uitnodiging Discodammen zaterdagavond 8 mei

Op zaterdagavond 8 mei staat er een groot toernooi te wachten: Discodammen!

Discodammen is dammen in een donkere zaal, met luide muziek op (een live dj!) en discolichten. De schijven zijn glow-in-the-dark, zodat je toch nog iets van het bord ziet in het donker! Een leuke ervaring dus. Er wordt gedamd (5 min + 5 sec per speler, per partij) volgens het Zwitsers Systeem (8/9 rondes).

Het zal gehouden worden in Haastrecht, in gebouw de Grote Haven: Grote Haven 40, 2851 BN Haastrecht (Vlist), Nederland (Zuid-Holland).
Het toernooi begint om 19.30 uur en zal om ong. 23.00 uur afgelopen zijn, met de prijsuitreiking. Er zijn geldprijzen in verschillende categorieën. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-.

Als dit je een gezellig toernooi lijkt, kan je je opgeven bij Maaike Kamer of Katinka Blanken. (Klik op de naam om te mailen.)

Graag van tevoren het inschrijfgeld overmaken t.a.v. Discodammen op rekeningnummer: 3259.93.351 t.n.v. J.S. de Knikker inzake damclub DEZ.

Na betaling kom je op de inschrijflijst te staan, die later op deze website gepubliceerd zal worden. Wij verwachten dat dit een heel gezellig toernooi gaat worden!

Mensen die met het openbaar vervoer willen reizen, kunnen met de trein naar Gouda en vervolgens met de bus naar Haastrecht. De bus naar het station Gouda zal om 23.45 uur en ook nog om 00.45 uur rijden, waar deze aansluit op het nachtnet.

Vriendelijke groet en hopelijk tot 8 mei.

Katinka Blanken & Maaike Kamer