Erelidmaatschap voor Sijbrand van Eijk

Op maandag 26 april 2010 ontving Sijbrand van Eijk het erelidmaatschap van DEZ Reeuwijk.

Sijbrand is al 62 jaar lid van de vereniging en naast actieve dammer is hij een actieve problemist. In de afgelopen tijd heeft hij zijn levenswerk van miniaturen (problemen met 7 witte tegen 7 zwarte schijven) samengevat in een boek. In dit boek “Zeventjes” staan maar liefst 8362 miniaturen, enkele artikelen en zijn tekeningen.

Tijdens een feestelijke clubavond werd het boek aan enkele leden uitgereikt en ontving Sijbrand het erelidmaatschap.

Na het uitdelen van de boeken werd een aantal problemen getoond en door de groep opgelost, zoals het jongste miniatuur, die hij diezelfde dag had gemaakt. Ook trok het boek bijna de volle aandacht van zijn lezers. Het boek “Zeventjes” is in de verkoop en meer informatie kan worden verkregen bij Hans de Knikker.