Grote club actie

DEZ Reeuwijk doet ook dit jaar weer mee met de Grote Club Actie. Deze landelijke actie stelt alle verenigingen in staat om op eenvoudige wijze aan extra inkomsten te komen. Het verkopen van loten levert namelijk direct geld op voor de clubkas. En dat is niet alles. De koper van een lot van de Grote Club Actie maakt kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs 100.000 euro belastingvrij. Andere prijzen zijn vakantiereizen, kofferset, dvd-speler, entreebewijzen attractieparken enz. De loten kosten Euro 2,50 per stuk. Elk verkocht lot levert de club 2 euro op. De loten kunnen tot 15 november worden gekocht. Op 16 november vindt de trekking plaats.

Interesse in het kopen van een lot? De (jeugd)leden verkopen ze u graag. U kunt ook 2,50 euro of een veelvoud ervan overmaken op bankrekeningnummer 32.59.93.351 tnv J.S. de Knikker inzake DEZ Reeuwijk. De loten worden dan z.s.m. naar u verstuurd.
Zie voor meer informatie de website van de Grote Club Actie.