Hans, de sneldamkampioen

Op vrijdagavond 2 januari werd het sneldamkampioenschap van Reeuwijk gehouden. Ondanks het tegenvallende aantal inschrijvingen, was het een erg gezellige avond. Er werd besloten een rond toernooi te spelen, ook al vond de computer dat niet zo handig. Aan het einde van de avond kwam Hans de Knikker als winnaar uit de bus, al volgde Alex Bitter en Gideon de Bruin heb op de voet. Kariem ging naar huis met de eerste prijs in de jeugdcategorie.

Eindstand:
Hans de Knikker     16 punten
Alex Bitter                15 punten
Gideon de Bruin     14 punten
Mariska Bos             11 punten
Kariem Droog           8 punten
Cees de Leeuw          8 punten
Sijbrand van Eijk     6 punten
Katinka Blanken       6 punten
Micha Blanken          3 punten (na barrage)
Maaike Kamer           3 punten