Skip to content

3 Comments

 1. Cees de Leeuw
  27 oktober 2007 @ 10:01 pm

  gefeliciteerd allen! Ik ben blij dat ik rustig eens een snipperdagje op kan nemen. Ik moest vandaag wat ontwikkelingshulp geven in Eindhoven, waar oud teamgenoot Ronald is gaan wonen, vandaar dat ik er niet bij was.

  Over twee weken ben ik weer van de partij!

 2. Matthias
  28 oktober 2007 @ 12:00 pm

  Een tegenstander van 951. Wat zei je ook al weer over de rating van mijn tegenstander, Rob?

  I’m blue, dabadie, dabada!

 3. teambegeleider
  28 oktober 2007 @ 12:48 pm

  Matthias: sorry sorry etc. Maar toernooibase had hem niet in de lijst staan dus dacht ik dat hij geen rating had. Des te knapper van jou en je zult nu wel weer flink stijgen ! Ik had eigenlijk willen zeggen dat ik het allang wist maar om jou niet bang te maken heb ik niks gezegd, maar ja daar ben ik dan weer te eerlijk voor.
  We kunnen niet meer om de invallers heen dat moge duidelijk zijn, gisteren hebben ze laten zien dat we hele sterke achter de hand hebben !