Skip to content

3 Comments

 1. Rob
  13 december 2008 @ 9:04 pm

  De eerstvolgende wedstrijd de verliezers dan maar vervangen door de jeugdige meiden die remise speelden tegen Erno ?? Maar voor veel spelers en speelster de complimenten, de blauwe uitslagen zeggen genoeg !

 2. Cees de Leeuw
  14 december 2008 @ 12:15 am

  Je mag rustig gaan slapen: Ik ben er 17 januari niet bij! Laat de jeugd maar bewijzen dat het beter kunnen als die “ouwe knarren”.

  Trouwens, als ik een ouwe knar ben (ja ik voel me aangesproken), wat ben jij dan wel niet ouwe bierbrouwer?

 3. Rob
  14 december 2008 @ 7:56 pm

  Cees: grappig dat juist jij je aangesproken voelt, ik heb toch nergens iets gezegd over oudjes ? En ach ik mag dan ouder zijn, jong van hart is ook belangrijk. Gelukkig weten we beiden dat voor de vereniging de jeugd de toekomst heeft !