Skip to content

1 Comment

  1. Anton
    5 september 2006 @ 3:33 pm

    Een erg leuk en positief verslag. Ik was blij met alle hulp van Hans op DamZ! en de spontane deelname van jullie club. Dat het wat uitliep vind ik jammer. Ik kreeg toch meer tegenstand dan verwacht. En mijn tegenstanders hadden de tijd om te rekenen. Het belangrijkste lijkt mij dat jullie het erg naar jullie zin hebben gehad en een unieke ervaring rijker zijn. Dat was ook mijn insteek: het moet voor alle dammers leuk zijn, iets waar ze met plezier aan terugdenken. Jullie 4 hebben goed gespeeld. Hans was zo sportief om in een betere stand remise te geven. En tegen Maaike zag ik het in het late klassiekje al helemaal niet meer zitten. Gelukkig speelde ze ergens haar kroonschijf op (toen kon 14-20 niet meer) zodat ik rechts kon blijven spelen. In het versnelde tempo was het rap uit (gelukkig voor mij, pech voor Maaike). Ik zie nog wel een goede damtoekomst voor Maaike. Rob is al huisdammer verrassend sterk en Gideon deed het tot zijn blundertje goed. Alleen had hij het met een schijfje minder misschien wat eerder op kunnen geven in het belang van alle dammers en je wachtende teamgenoten. Maar aan de andere kant: bij de laatste 15. Knap hoor!!!!